Trouwen Rotterdam - Abel Restaurant

Trouwen Rotterdam

Ons Restaurant is op dit moment gesloten. Wat betreft de rede van deze (tijdelijke) sluiting en verdere mogelijkheden voor u zie onze nieuws updates.

Wilt u binnenkort gaan trouwen in de regio Rotterdam? Van harte! Uiteraard wilt u er een speciale dag van maken en is de locatie daar van groot belang bij. Bij Abel Grand Café maakt u van uw trouwen in regio Rotterdam een onvergetelijke dag! Wij zijn lid van de Nederlandse Trouwbranche Organisatie (NTBO). Daarnaast mogen wij het Keurmerk Trouwen gebruiken en uitdragen naar de bruidsparen in spe. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag alles over onze locatie en over de mogelijkheden. Als u van plan bent te gaan trouwen in de regio Rotterdam, wilt u deze heuglijke dag natuurlijk zoveel mogelijk zelf ‘inrichten’. Wij staan volledig tot uw dienst en gaan uit van uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Een leuk extra-je, tijdens het persoonlijk gesprek aangaande uw trouwen in omgeving Rotterdam, krijgt u alvast een gratis fles wijn van het huis mee. Zo wordt trouwen in regio Rotterdam gelijk al een feest.

Kijk op onze speciale trouwpagina voor meer informatie. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via telefoonnummer (010) 501 15 00 of een e-mail sturen naar info@abel-restaurant.nl. Wij helpen u graag verder.

Ontdek Abel