Bedrijfsfeest Rotterdam - Abel Restaurant

Bedrijfsfeest Rotterdam

Ons Restaurant is op dit moment gesloten. Wat betreft de rede van deze (tijdelijke) sluiting en verdere mogelijkheden voor u zie onze nieuws updates.

Abel. grand café restaurant is een geschikte locatie voor uw bedrijfsfeest in de nabijheid van Rotterdam. Ook een themafeest behoort tot de mogelijkheden. Wij hebben ruimte om gezelschappen te ontvangen tot 400 personen. Wij zorgen ervoor dat de aankleding van uw bedrijfsfeest, als u dat bij ons in Rotterdam komt vieren, er keurig en verzorgd, indien gewenst in een bepaalde sfeer, uit zal zien.

Wij hebben een mooie locatie voor uw bedrijfsfeest en zijn gevestigd op een steenworp afstand van Rotterdam. Bovendien hebben wij een mooi terras, welke bij de zaal voor uw bedrijfsfeest gevoegd kan worden, zodat u met mooi weer buiten kunt zitten. U kunt de zalen die geschikt zijn voor uw bedrijfsfeest vooraf komen bezichtigen nabij Rotterdam. Wanneer u een afspraak maakt leiden wij u graag rond. Graag gaan wij met u om de tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken.

U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen, maar u kunt natuurlijk ook bellen of mailen. Telefonisch zijn wij te bereiken op 010-5011500 en per mail op info@restaurant-abel.nl. Wij staan klaar om uw bedrijfsfeest in Rotterdam tot een succes te maken.

Ontdek Abel