Bruiloftszaal Rotterdam - Abel Restaurant

Bruiloftszaal Rotterdam

Ons Restaurant is op dit moment gesloten. Wat betreft de rede van deze (tijdelijke) sluiting en verdere mogelijkheden voor u zie onze nieuws updates.

Zoek niet verder voor een prachtige bruiloftszaal om uw bruiloft in regio Rotterdam te vieren! Abel Grand Café Restaurant biedt de ideale locatie. Wij hebben diverse zalen beschikbaar en kunnen gezelschappen tot 400 personen ontvangen. De bruiloftszaal in omgeving Rotterdam zal in gepaste sfeer worden aangekleed. Tevens zullen wij ervoor zorgen dat alles naar wens verloopt, zodat u volledig van uw feest kunt genieten en zich nergens druk om hoeft te maken. Het is mogelijk om vooraf een arrangement met drankjes en hapjes te bespreken, zodat u vooraf weet wat het geheel u gaat kosten. Onze locatie met bruiloftszaal is gelegen nabij Rotterdam op een prachtige plek met veel mooie fotolocaties.

Wenst u onze bruiloftszaal in regio Rotterdam van tevoren te bezichtigen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 010-501 15 00 of per mail info@abel-restaurant.nl. Wij verzekeren u dat wanneer u onze bruiloftszaal in omgeving Rotterdam boekt, dat wij garant staan een onvergetelijke dag. Zoals het hoort!

Ontdek Abel