Familiedag Rotterdam - Abel Restaurant

Familiedag Rotterdam

Ons Restaurant is op dit moment gesloten. Wat betreft de rede van deze (tijdelijke) sluiting en verdere mogelijkheden voor u zie onze nieuws updates.

Van een familiedag in de regio van Rotterdam met diverse activiteiten tot een familiereünie in onze grote zaal met ruime bar en gezellige terrassen. Uw ultieme familiedag in de omgeving van Rotterdam kunt u uitermate goed vieren bij Abel. Grand Café Restaurant. Abel is van alle markten thuis en inmiddels ervaren als locatie voor diverse feesten en partijen waaronder een familiedag in de regio van Rotterdam.

Wij kunnen samen met u een keuze maken uit onze uitgebreide aanbod aan activiteiten. Tevens kunnen wij onze diverse ruimtes sfeervol inrichten geheel naar uw wensen. Onze serre is met name voor een familiedag in de regio van Rotterdam erg geschikt. Vanaf de serre heeft u uitzicht op de jachthaven en tevens beschikken wij over een binnenplaats en een gezellige bar.

Wilt u liever een activiteit gaan doen tijdens de familiedag in de omgeving van Rotterdam? Abel. Grand Café Restaurant maakt het mogelijk om onder meer een schilder-, goochel-, of pokerworkshop te volgen. Ook heeft u de keuze uit een ruim aanbod aan buitenactiviteiten zoals Pitch&Putt golf. Ideaal om met de hele familie tijdens een familiedag in de regio van Rotterdam te ondernemen.

Voor vragen, reserveringen of specifieke wensen neemt u contact op met tel. 010- 5011500.

Ontdek Abel