Golfen Rotterdam - Abel Restaurant

Golfen Rotterdam

Ons Restaurant is op dit moment gesloten. Wat betreft de rede van deze (tijdelijke) sluiting en verdere mogelijkheden voor u zie onze nieuws updates.

Bij Grand Café Restaurant Abel kunt u in geweldige sferen golfen in de buurt van Rotterdam. Onze horeca- en activiteitengelegenheid tussen Poortugaal, Rhoon en de oude Maas is van alle gemakken en heerlijkheden voorzien. Graag ontvangen we u en uw gezelschap voor een prachtig uitje.

Golfen nabij Rotterdam kan dus het allerbest en fijnst bij Grand Café Restaurant Abel. We hebben een kleine 18 holes golfbaan waarop de leuke en uitdagende variant Pitch&Putt Golf gespeeld kan worden. We bieden super goedkope arrangementen met 9 of 18 holes, en daarbij zijn combinaties met heerlijkheden uit de Abel horeca natuurlijk een echte aanrader. Dat maakt ons Pitch&Putt golfen nabij Rotterdam een uiterst geschikte activiteit voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of een ander ‘(buiten)gewoon’ dagje weg.

De wat kortere golfbaan leent zich perfect voor spelers van alle niveaus. Een GVB, golfvaardigheidsbewijs, is zeker geen vereiste. Iedereen mag en kan komen golfen bij ons nabij Rotterdam. De banen variëren tussen de dertig en zeventig meter en die relatief korte afstanden maken het spel toegankelijk en geschikt voor iedereen.

Geïnteresseerden mogen direct verder kijken bij reserveren (link). We hebben ook een kort kennismakingsfilmpje dat zeker het bekijken waard is, ook al gaat er natuurlijk niets boven de eigen ervaring van het golfen in de werkelijkheid.

Ontdek Abel