Kinderfeest Rotterdam - Abel Restaurant

Kinderfeest Rotterdam

Ons Restaurant is op dit moment gesloten. Wat betreft de rede van deze (tijdelijke) sluiting en verdere mogelijkheden voor u zie onze nieuws updates.

Grand Café Restaurant Abel biedt uw kinderen en hun vriendjes en vriendinnetjes een dag om nooit te vergeten. Wij hebben een van de mooiste gelegenheden voor een kinderfeest in Rotterdam en omgeving. Onze sfeervolle en uitgebreide horeca- en activiteitengelegenheid ligt tussen Poortugaal, Rhoon en de Oude Maas. Een uitstekende locatie voor een geweldig kinderfeest voor kinderen uit Rotterdam en omgeving.

De kinderen zullen waarschijnlijk het meeste plezier beleven in het klimbos dat Grand Café Restaurant Abel speciaal heeft aangelegd. We bieden in dit ecologisch verantwoord aangelegde klimbos een aantrekkelijk arrangement voor een kinderfeest uit Rotterdam of omgeving. Groepen kinderen zijn van harte welkom om te komen klimmen, spelen en genieten. We hebben ook gedacht aan ouders die ineens een compleet feestje willen regelen. In dat geval is het arrangement met klimbos, extra vertier, patat met snack, ijsje en frisdrank. Het aangrenzende speelveldje met hippietent biedt een heerlijke omgeving voor een kinderfeest vanuit bijvoorbeeld Rotterdam.

Bij Grand Café Restaurant Abel kunt u nog op verschillende andere manieren invulling geven aan uw kinderfeest. Kijk voor inspiratie gerust naar het overzicht (link) met mogelijke activiteiten. U mag vervolgens direct telefonisch of per mail reserveren (link), wij verwelkomen u en uw kinderfeestje graag.

Ontdek Abel