Kinderuitje Rotterdam - Abel Restaurant

Kinderuitje Rotterdam

Ons Restaurant is op dit moment gesloten. Wat betreft de rede van deze (tijdelijke) sluiting en verdere mogelijkheden voor u zie onze nieuws updates.

Grand Café Restaurant Abel biedt uw kinderen en hun vrienden en vriendinnetjes een dag om nog lang en plezierig over na te praten. Abel heeft één van de mooiste locaties en gelegenheden voor een kinderuitje in Rotterdam en omgeving. Onze heerlijke en uitgebreide horeca- en activiteitengelegenheid ligt tussen Rhoon, Poortugaal en de Oude Maas. Een uitstekende locatie voor een onvergetelijk kinderuitje voor kinderen uit Rotterdam en omgeving.

De kinderen kunnen misschien wel het meeste plezier beleven in het klimbos dat Grand Café Restaurant Abel speciaal heeft aangelegd. We hebben in dit ecologisch verantwoord aangelegde klimbos een aantrekkelijke aanbieding voor een kinderuitje uit Rotterdam of omgeving. Groepen kinderen zijn voor een vriendelijke prijs van harte welkom om te komen klimmen, spelen en genieten. We hebben verder gedacht aan ouders die een compleet uitje ineens geregeld willen hebben. Dan is er het arrangement met klimbos, extra vertier, patat met snack, ijsje en frisdrank. Het naastgelegen speelveldje met hippietent biedt een heerlijke omgeving voor een kinderuitje vanuit bijvoorbeeld Rotterdam.

Bij Grand Café Restaurant Abel kunt u ook op allerlei andere manieren invulling geven aan uw kinderuitje. Bekijk voor meer inspiratie gerust het overzicht (link) met mogelijke activiteiten. U mag vervolgens natuurlijk per mail of telefonisch reserveren (link), wij verwelkomen u en uw kinderen graag.

Ontdek Abel