Personeelsuitje Rotterdam - Abel Restaurant

Personeelsuitje Rotterdam

Ons Restaurant is op dit moment gesloten. Wat betreft de rede van deze (tijdelijke) sluiting en verdere mogelijkheden voor u zie onze nieuws updates.

Een personeelsuitje in regio Rotterdam is nog nooit zo gevarieerd geweest als bij Abel. Grand Café Restaurant gelegen midden in een prachtig natuur- recreatiegebied. Bij ons bent u aan het goede adres voor diverse activiteiten tijdens een spetterend personeelsuitje in omgeving Rotterdam met al uw collega’s. Zo bieden wij Pitch&Putt golf, diverse workshops, wandelarrangementen, lunch- en dinersuggesties en vele buitensportactiviteiten aan. Ook golfarrangementen, themafeesten en receptiearrangementen behoren bij Abel. Grand Café Restaurant tot de mogelijkheden voor een geslaagd personeelsuitje in regio Rotterdam.

U heeft bij ons bijvoorbeeld de mogelijkheid de serre af te huren voor een schilderworkshop of pokerworkshop. Of wat denkt u van diverse buitenactiviteiten zoals pannavoetbal, Jeu de Boules, kanovaren of bikesteppen tijdens een personeelsuitje in de prachtige regio Rotterdam. Alle activiteiten worden uiteraard verzorgd met een verblijf in Abel en de nodige hapjes en drankjes. Samen met u kunnen wij een programma op maat samenstellen zodat u bent verzekerd van een succesvol persoonsuitje in omgeving Rotterdam.

Wanneer u interesse heeft in een personeelsuitje in regio Rotterdam, laat dan uw gegevens achter op onze website. U kunt ons tevens direct bereiken via tel. 010- 5011500.

Ontdek Abel