Sportief bedrijfsuitje Rotterdam - Abel Restaurant

Sportief bedrijfsuitje Rotterdam

Ons Restaurant is op dit moment gesloten. Wat betreft de rede van deze (tijdelijke) sluiting en verdere mogelijkheden voor u zie onze nieuws updates.

Abel. Grand Café Restaurant heeft talrijke buitenactiviteiten voor een sportief bedrijfsuitje in de regio van Rotterdam. Bij ons kunt u terecht voor een sportief bedrijfsuitje in de omgeving van Rotterdam die u niet snel meer zult vergeten. U heeft bij ons de keuze uit talrijke buitenactiviteiten. Wat dacht u van Pitch&Putt golf een potje pannavoetbal met al uw collegaés of Jeu de Boules, bouncebal, Nordic Walking, schermen, handboogschieten, kanovaren en nog veel meer leuke activiteiten voor een sportief bedrijfsuitje in de buurt van Rotterdam.

Doordat Abel. Grand Café Restaurant midden in een natuur- recreatiegebied ligt kunnen de activiteiten op locatie worden aangeboden in combinatie met horeca. Wij zorgen ervoor dat we een sportief bedrijfsuitje in de regio van Rotterdam iets extraés meegeven en uw gasten zullen vermaken tot het einde. U kunt zelf uw bedrijfuitje op maat samen stellen en tevens is het mogelijk dat wij u een sportief bedrijfsuitje in de regio van Rotterdam voorstellen. Abel. Grand Café Restaurant werkt samen met de gecertificeerde bedrijven Allez-y en Outdoor Valley.

Heeft u interesse in een sportief bedrijfsuitje in de omgeving van Rotterdam? Laat dan uw gegevens achter op onze website en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ontdek Abel