Trouwfeest Rotterdam - Abel Restaurant

Trouwfeest Rotterdam

Ons Restaurant is op dit moment gesloten. Wat betreft de rede van deze (tijdelijke) sluiting en verdere mogelijkheden voor u zie onze nieuws updates.

Op de perfecte dag wilt u ook een perfect trouwfeest. Bij Abel. grand café restaurant in Rotterdam kunt u dit realiseren. Wij hebben diverse zalen waar wij kleinere en grote gezelschappen kunnen ontvangen, tot 400 personen. Wij beschikken over een mooie locatie voor uw trouwfeest in Rotterdam. Het is zelfs mogelijk om het terras bij de feestzaal te betrekken, zodat bij mooi weer u en uw gasten hier gebruik van kunnen maken. Wilt u onze zalen eens komen bezichtigen om te bekijken of deze geschikt zijn voor uw trouwfeest, kom dan eens langs in Rotterdam. Maak wel even van tevoren een afspraak, zodat wij alle tijd voor u kunnen nemen.

Om uw trouwfeest bij ons in Rotterdam te kunnen vieren kunt u vooraf de drank en de catering afkopen tegen een vast bedrag per persoon. Wij bespreken de mogelijkheden voor de diverse vormen van catering graag met u. Wij kunnen op al uw wensen inspelen. Geef gerust aan wat u van ons verwacht.

Neem contact met ons op voor uw reservering of vragen over uw trouwfeest bij ons op locatie in Rotterdam.

Ontdek Abel