Trouwlocatie Rotterdam - Abel Restaurant

Trouwlocatie Rotterdam

Ons Restaurant is op dit moment gesloten. Wat betreft de rede van deze (tijdelijke) sluiting en verdere mogelijkheden voor u zie onze nieuws updates.

Wanneer u op zoek bent naar een trouwlocatie in de buurt van Rotterdam biedt Abel. grand café restaurant uitkomst. Abel staat bekend om de trendy en informele uitstraling. Daarnaast is onze trouwlocatie nabij Rotterdam erg sfeervol en biedt deze ruimte aan grote gezelschappen, tot 400 personen.

Bovendien is het mogelijk om onze terrassen hieraan te koppelen, zodat u ook bij goed weer uw gasten kunt ontvangen op een mooie trouwlocatie op een steenworp afstand van Rotterdam. Buiten onze gezellige ambiance kunnen wij ook op het gebied van lunch en/of diner vele kanten op. Of u nu de voorkeur geeft aan een vooraf uitgezocht menu, een walking dinner prefereert of gezellig wilt gaan barbecueën, alles is bespreekbaar, alles is mogelijk.

Wanneer u onze trouwlocatie in de nabijheid van Rotterdam wilt komen bezichtigen bent u altijd van harte welkom. Wenst u liever eerst contact met ons te leggen met betrekking tot uw trouwlocatie in de regio Rotterdam, dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier, of via telefoonnummer 010- 501 15 00. Wij staan u graag te woord.

Ontdek Abel